Σεμινάρια εκπαιδευτικών

Δημοσίευση: 13 Απρ 2013 0:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:35
 

Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα, «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων:   Ανατροφοδότηση - Επανεκτίμηση - Επανασχεδιασμός» θα πραγματοποιηθούν:

Α) Στις 16-4-2013 «Κυκλοφοριακή Αγωγή», στις 6-8 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας  (οδός Ηπείρου 34)

Β) Στις 18-4-2013 «Διατροφή και Στοματική Υγιεινή», στις 6-8 μ.μ. στο 25ο Δημ. Σχολείο Λάρισας (οδός 1ης Μεραρχίας 2 στη Νεάπολη)

Γ) Στις 23-4-2013 «Τοπική ιστορία - Λαϊκή παράδοση», στις 6-8 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας  (οδός Ηπείρου 34).

Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή σεμιναρίου (θεωρητικό και βιωματικό μέρος) και αφορούν εκπαιδευτικούς  Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, καθώς και εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που ανήκουν στην παιδαγωγική ομάδα υλοποίησης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων με θέματα ανάλογα των θεματικών των συναντήσεων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων (θεωρητικό μέρος, συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων και βιωματικές ασκήσεις) και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες. Θα υπάρξει η δυνατότητα έκθεσης εποπτικού υλικού. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που θα παρευρεθούν στις συναντήσεις, καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους για να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση που θα συμβάλλει στην επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν με την συνεργασία του  Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, του Συλλόγου «ΝΟΥΤΟΠΙΑ» και της Ομάδας Θεατρικού Παιχνιδιού «ΕΚΦΡΑΣΗ».

Στο επιμορφωτικό σεμινάριο της Τρίτης 16-4-2013 θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων ο εθελοντής Σχολικός Τροχονόμος κ. Γιάννης Νικολαΐδης.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass