Μαθήματα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2013 19:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:09
 
Από το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας ανακοινώνεται η διοργάνωση καλοκαιρινών μαθημάτων 2013 τα οποία αφορούν σε παιδιά, σε εφήβους και ενηλίκους.  
Αναλυτικότερα για παιδιά προβλέπονται τα εξής μαθήματα: Εργαστήρια ευαισθητοποίησης « Όταν ο λύκος δεν είναι εδώ…..» Ευαισθητοποίηση στη γαλλική γλώσσα για παιδιά 4 με 6 ετών. Τα παιδιά προσεγγίζουν τη γαλλική γλώσσα μέσα από θεματικές των κλασσικών παραμυθιών. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με υποστηρικτικό υλικό την έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης με θέμα τα παραμύθια. Διάρκεια : 3 – 28 Ιουνίου 2013 (4 εβδομάδες ). Ωράριο: 12 ώρες (3 ώρες την εβδομάδα).
« Τα Γαλλικά είναι μια ευκαιρία! »  Ευαισθητοποίηση στη γαλλική γλώσσα για παιδιά 7 με 10 ετών. Τα παιδιά προσεγγίζουν τη γαλλική γλώσσα μέσα από παιγνιώδη και γλωσσικές δραστηριότητες . Διάρκεια : 10.06.13 – 5.07.13. Ωράριο: 12 ώρες (3 ώρες την εβδομάδα).
Για εφήβους και ενηλίκους προβλέπονται τα εξής μαθήματα: «Ταξίδια στα γαλλικά...». Εργαστήρια εξάσκησης προφορικού και γραπτού λόγου μέσα από θεματικές ενότητες της καθημερινής ζωής. Εξάσκηση στα γαλλικά μέσα από τραγούδια, βιντεοκλιπ, τύπο και οπτικοακουστικό υλικό. Διάρκεια: 3 – 28 Ιουνίου 2013 (4 εβδομάδες ). Ωράριο: 12 ώρες (3 ώρες την εβδομάδα).
«Ναι, μιλώ γαλλικά !». Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στη γαλλική γλώσσα. Εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας ( αρχάριοι) μέσω θεμάτων της καθημερινής ζωής (δίνω και παίρνω πληροφορίες, ταξιδεύω, ψωνίζω, παραγγέλνω κ.τ.λ.). Διάρκεια: 3 – 28 Ιουνίου 2013 (4 εβδομάδες). Ωράριο : 12 ώρες (3 ώρες την εβδομάδα).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass