Από 10 έως και 31 Μαΐου οι εγγραφές μαθητών στα Μουσικά Σχολεία

Δημοσίευση: 28 Απρ 2015 14:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:28

Από 10 έως και 31 Μαΐου θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, για την εγγραφή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία (Γυμνάσια), για το σχολικό έτος 2015 - 2016, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

Στην εγκύκλιο, στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς η διαδικασία εγγραφής - επιλογής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων, αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι δεν στερούνται του δικαιώματος υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις διαδικασίες εισαγωγής σε άλλο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο. Οι μαθητές απόφοιτοι δημοτικού θα εγγραφούν στα Μουσικά Σχολεία, ύστερα από διαδικασία επιλογής, η οποία θα διενεργηθεί στο διάστημα 17 έως 19 Ιουνίου, από αρμόδιες επιτροπές που θα οριστούν από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης. Σημειώνεται ότι οι γονείς των υποψηφίων μαθητών των Μουσικών Σχολείων Αττικής και Πειραιά έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία μόνο αίτηση στο Μουσικό Σχολείο της περιοχής τους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass