ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Νέα προγράμματα κατάρτισης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2015 19:56

 

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει για την τρέχουσα περίοδο την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων κατάρτισης: Μάνατζμεντ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης. Στρατηγική αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων. Διοίκηση ολικής ποιότητας. Μάρκετινγκ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων. Το κάθε πρόγραμμα είναι διάρκειας 10 εβδομάδων.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα ή περισσότερα από τα τέσσερα παραπάνω προγράμματα που θα υλοποιηθούν το τρέχον εξάμηνο και απευθύνονται:

1) σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και 2) σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία. Στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εγγεγραμμένοι φοιτητές σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).

Υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Υποβολή αιτήσεων: μέχρι Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων είναι διαρκής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Η έναρξή τους θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου.

Με την πιστοποίησή της ολοκλήρωσης του προγράμματος κατάρτισης οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, τα προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται με μείωση των διδάκτρων τους προς όλους, ούτως ώστε το τελικό κόστος συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα να είναι: 160 ευρώ.

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης. Ο ελάχιστος αριθμός των συμμετεχόντων σε ένα πρόγραμμα για την υλοποίηση είναι: 20 άτομα

Για περισσότερες μπορείτε να στείλετε e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο dgiannias@gmail.com, για να σας σταλεί ηλεκτρονικά το πλήρες ενημερωτικό έντυπο,

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 π.μ. ή 3:00 – 5:00 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass