Στη φάση υλοποίησης 2 έργα για το ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2015 17:47

 

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνουν δυο έργα για το ΤΕΙ Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 290.721,42 ευρώ καθώς σύντομα αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής των έργων τα οποία αφορούν:

1. «ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΟ», προϋπολογισμού 150.192,80 ευρώ,

2. «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ - ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ - ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ) ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ"»,  προϋπολογισμού 140.528,62 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Μέσω του ΕΣΠΑ στηρίζουμε στην πράξη την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Θεσσαλία. Ακολουθώντας τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε χαράξει για τον τομέα της παιδείας, ενισχύουμε τις υποδομές των εκπαιδευτικών τμημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι καθηγητές και οι διδασκόμενοι να έχουν στη διάθεσή τους υποδομές υψηλών προδιαγραφών, οπού θα πραγματοποιείται έρευνα και διδασκαλία αναβαθμισμένου επιπέδου»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass