ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στην αντεπίθεση οι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής

* Συνέλευση πραγματοποίησαν χθες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Νοε 2015 21:41

Αναθέσεις του μαθήματος πληροφορικής στα σχολεία, σε άλλες ειδικότητες εκτός των εκπαιδευτικών πληροφορικής και μείωση ωρών διδασκαλίας τους στο σχολικό πρόγραμμα, καταγγέλλουν τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, οι οποίοι συζήτησαν χθες, σε συνέλευσή τους, τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα.

Ειδικότερα η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας και σκοπό είχε να συζητηθούν τα προβλήματα προκειμένου να προβούν σε δράσεις αντιμετώπισής τους και διεκδίκησης επίλυσής τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Λιόβας, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι διεκδικούν τις οργανικές θέσεις στα σχολεία, των εκπαιδευτικών πληροφορικής, που είχαν προβλεφθεί να δοθούν από το 2012, όπως και το να διδάσκουν οι ειδικοί την πληροφορική στα σχολεία και όχι ειδικότητας άλλων καθηγητών άσχετων με αυτό το αντικείμενο. Επίσης μεταξύ των αιτημάτων τους είναι και να θεσμοθετηθεί θέση υπεύθυνου εργαστηρίου πληροφορικής σε όσα σχολεία διαθέτουν εργαστήρι στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τη συνέλευση απασχόλησαν και οι εκλογές που θα διεξαχθούν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΚΑ.Π.).

Λ. ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass