ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Αιτήσεις για μέλη ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:16

 

Ξεκίνησε από χθες η υποβολή αιτήσεων ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, για ορισμό τους ως μέλη, στα υπηρεσιακά συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΠΕ, η προθεσμία της οποίας λήγει αύριο Πέμπτη 26 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη πρόσκληση που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας: «Δικαίωμα υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη σύνθεση των συμβουλίων έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί της οικείας βαθμίδας που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, εκτός όσων έχουν ορισθεί ως επιπλέον μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά, των εν λόγω συμβουλίων όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, βάσει της παρ. 13 του άρθρου 21 του Ν.4327/2015 (ΦΕΚ 50/τ.Α’/14-05-2015).

Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, καθώς και η γενικότερη κοινωνική προσφορά τους και συμμετοχή τους σε συλλογικές δράσεις.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη συγκέντρωσή τους και τον έλεγχο της συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων

Την επομένη της λήξης της καταληκτικής προθεσμίας, ήτοι στις 27-11-2015, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα αποστείλουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας: α) τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων και β) συγκεντρωτικό πίνακα με το σύνολο των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση.

Επισυνάπτονται υποδείγματα: α) αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και β) συγκεντρωτικού πίνακα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass