ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Ναρκωτικά στο σχολείο

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2015 8:29

Ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με το ΚΕ.Θ.Ε.Α.- ΕΞΟΔΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ναρκωτικά στο σχολείο; Μετασχηματίζοντας την ανησυχία σε Πρόληψη».

Η εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας, πραγματοποιείται με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Σχολείο και Χρήστες Ναρκωτικών» του Π.Κουτρουβίδη.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι εξής: Π. Κουτρουβίδης, Καθηγητής - Σύμβουλος σε προγράμματα σπουδών Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Συγγραφέας. Ε. Αναστασοπούλου, Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Δ. Δεληγιάννης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής. Ε. Κουφάκη Ψυχολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας. Σ. Μπουντής Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνος Θεραπευτικού Προγράμματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος και διευθυντής 2ου ΣΔΕ Γ. Τράντας.

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο με θέμα : «Από τη σχολική αποτυχία στη σχολική επανένταξη», διάρκειας 3 ωρών (10:00-13:00) στην αίθουσα του εναλλακτικού σχολείου του ΚΕ.Θ.Ε.Α. Λάρισας. Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και των ειδικοτήτων , της δημόσιας ή της ιδιωτικής εκπαίδευσης, (χωρίς να χρειάζεται να έχουν εξειδικευμένες γνώσεις για το πρόβλημα της χρήσης).

Ακόμη, απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται σε άλλες εκπαιδευτικές δομές (Μεταλυκειακή ή Ακαδημαϊκή Εκπαίδευση , Εκπαίδευση Ενηλίκων κλπ). Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης . Δηλώσεις συμμετοχής έως σήμερα Τρίτη στα τηλέφωνα : 2410-251853 (πρωινές ώρες) και 6932578888 (απογευματινές ώρες). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass