ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΣΥΠ

Γνωριμία με το επάγγελμα του μηχανικού

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2015 8:24


Στον χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στη Λάρισα, μαθητές και μαθήτριες της Γ τάξης των Γενικών Λυκείων: 2ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο, 12ο και 13ο Λάρισας και του Λύκειου Γιάννουλης, ενημερώθηκαν για τις σπουδές, το περιεχόμενο και τις συνθήκες εργασίας των πολιτικών, αρχιτεκτόνων, ηλεκτρολόγων, μηχανολόγων, χημικών και τοπογράφων μηχανικών:
Για το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού μίλησε ο κ. Ι. Μαρκατάς αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, για του αρχιτέκτονα
μηχανικού η κ. Μάστορα Ευτυχία, μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, για του ηλεκτρολόγου μηχανολόγου μηχανικού ο κ. Θ. Μπαγιάρας αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών , για του χημικού μηχανικού ο κ. Αν. Μπέσιος μέλος του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, για του τοπογράφου μηχανικού ο κ. Θοεδ. Γαργαβάνης γραμματέας του Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών.
Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Λάρισας (ΚΕΣΥΠ) σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Το ΚΕΣΥΠ ευχαρίστησε τη διοικούσα επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του Τ.Ε.Ε. καθώς και τις Διευθύνσεις των παραπάνω σχολείων για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass