Συνέχεια αγώνων εκπαιδευτικών…

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2015 18:53

 

Παρατάξεις εκπαιδευτικών, που συμμετείχαν στις εκλογές της ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τα μέλη που τους στήριξαν και σε ανακοινώσεις τους αναφέρουν:
ΔΑΚΕ Καθηγητών  ν. Λάρισας:

«Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας, ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους της, που για μία ακόμη φορά την τίμησαν με τη ψήφο τους, αύξησαν τα ποσοστά της και τη διατήρησαν στην πρωτοπορία των αγώνων, για ένα καλύτερο αύριο, στον πολύπαθο χώρο του δημόσιου σχολείου και του εκπαιδευτικού. Ευχαριστούμε επίσης το προεδρείο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, για την άψογη διεξαγωγή της.  Υποσχόμαστε να τιμήσουμε, όπως πάντα, στο ακέραιο τη ψήφο σας».

-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  (ΠΕΚ) Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Όταν διαψεύδονται οι προσδοκίες από τις ανέξοδες υποσχέσεις του λαϊκισμού κάποιοι μπορεί να στρέφονται στην ψήφο διαμαρτυρίας. Έτσι συνεχίζουν την ψευδαίσθηση προς την εξωκανονική αριστερά. Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να νοσταλγούν  την παλινόρθωση του αρβανιτοπουλισμού. Εμείς πάντως ευχαριστούμε όλους εκείνους τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους, τους υποψήφιους, τις θέσεις και τις προτάσεις της Προοδευτικής Ενότητας.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις για την εκπαίδευση θα μας βγάλουν από το τέλμα και θα στηρίξουν το Δημόσιο Σχολείο. Οι συνθέσεις και η συλλογικότητα είναι περισσότερο τώρα, απαραίτητα από κάθε άλλη φορά. Μένουμε στο δημιουργικό ρεαλισμό, μας εμπνέει το κοινωνικό κράτος, δεν παρασυρόμαστε από την ουτοπία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass