ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΟΚ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Συνάντηση Παπαδόπουλου και Κίνησης Πολιτών

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2016 0:46

 

Με τον βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παπαδόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Κίνησης Πολιτών Τσαριτσάνης. Στη συνάντηση κατατέθηκαν βελτιωτικές προτάσεις για τα προβλήματα και τα θεσμικά κωλύματα του ΑΣΟΚ Τσαριτσάνης. Από την πλευρά του ο βουλευτής τόνισε ότι είναι γνώστης του θέματος από προγενέστερη συνάντηση με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού και έχει ήδη μεταβιβάσει τις προτάσεις του προέδρου και των πολιτών για τη συνέχιση και την εύρυθμη λειτουργία του συνεταιρισμού στο ΥΠΑΑΤ και τους διαβεβαίωσε ότι στο νέο νομοσχέδιο των συνεταιρισμών θα συμπεριληφθεί ειδική τροποποιητική διάταξη για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης και από τις δύο πλευρές τονίστηκε η αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους για τη διάσωση και τη διάδοση παραδοσιακών σπόρων, φυτών και φυλών ζώων.

Τέλος επισημάνθηκε ότι η τωρινή συγκυρία επιτάσσει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη συνεταιριστικών δράσεων μέσω εκπόνησης αναπτυξιακών προγραμμάτων από τη μεριά της κυβέρνησης και της σύνδεσης αυτών με την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς κάθε τόπου. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να καθιερωθεί μια μορφή «brand name» σε κάθε προϊόν, η οποία θα προσδώσει προστιθέμενη αξία και θα συμβάλει στην καθιέρωσή του στην αγορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass