Η ΕΑΛ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ:

«Να μην ψηφίσετε τον αντιασφαλιστικό νόμο»

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2016 4:07

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης αναφορικά με τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε συναντήσεις με βουλευτές του νομού μας, στους οποίους εξέθεσε τον προβληματισμό των ένστολων αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή των Ελλήνων, καθώς επίσης παρουσιάστηκαν και οι θέσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση.

Κάναμε γνωστό ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί στους υπηρετούντες στα Σ.Α. και στις Ε.Δ., ένας νέος κοινός τρόπος υπολογισμού των κυρίων και επικουρικών συντάξεων με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Έγινε σαφές ότι ο υπολογισμός της σύνταξής μας, πάντα διέπονταν από συγκεκριμένο συνταξιοδοτικό δίκαιο, λόγω της φύσης και της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, της επικινδυνότητας (πιλότοι, δύτες, αλεξιπτωτιστές, Ε.Κ.Α.Μ., πυροτεχνουργοί κλπ,) το μικρό προσδόκιμο ζωής, τους παθόντες εξαιτίας της Υπηρεσίας κ.ο.κ.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν με τους κ. Χαρακόπουλο Μάξιμο και Κέλλα Χρήστο της Ν.Δ., Κόκκαλη Βασίλειο των ΑΝ.ΕΛ., Μπαργιώτα Κων/νο από το Ποτάμι. Στους ανωτέρω επιδόθηκε υπόμνημα ενώ με όσους δεν κατέστη δυνατή η συνάντηση εστάλη σχετική επιστολή με τις θέσεις μας. Καλέσαμε άπαντες να διαχωρίσουν τη θέση τους και να δηλώσουν ότι θα καταψηφίσουν τις αντιασφαλιστικές διατάξεις, κάνοντάς τους σαφές ότι εργασιακή ειρήνη θα υπάρξει μόνο με ουσιαστικό διάλογο και όχι με μια εσπευσμένη και αιφνιδιαστική ψήφιση ανεδαφικών και παράλογων διατάξεων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass