Τον μαχαίρωσε πισώπλατα 5 φορές και εξαφανίστηκε

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 0:09

 

ΑΘΗΝΑ

Έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο και δράστη έναν περίπου συνομήλικό του, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ολυμπίων, στον Πύργο.

Ειδικότερα, όταν το θύμα αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην οδό Ολυμπίων στον αριθμό 28, τότε ο δράστης του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο δράστης κτύπησε τουλάχιστον πέντε φορές με μαχαίρι στην πλάτη το θύμα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε.

Περίοικοι που άκουσαν φωνές, βγήκαν από τα σπίτια τους και είδαν αιμόφυρτο το θύμα, πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Seat Ibiza και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο αιμόφυρτος επιχειρηματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το patrisnews.gr, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του δράστη, που βρίσκεται στην ίδια οδό που σημειώθηκε το έγκλημα, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο και 14 φυσίγγια.

Από τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν δεν προέκυψε δράστης και θύμα, που ήταν επί πολλά χρόνια γείτονες, να είχαν σοβαρές διαφορές που να όπλισαν το χέρι του 51χρονου. Γι’ αυτό και μέχρι αργά χθες το απόγευμα παρέμεναν άγνωστα για τις Διωκτικές Αρχές τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass