Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ρίχνει φόλες

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 0:12

 

ΑΘΗΝΑ

Στα "πράσσα" πιάστηκε επιτέλους η γυναίκα, που επανειλημμένα έβαζε φόλες στο Ελληνικό και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού, αναφέρει δημοσίευση στο Facebook από το ΣΠΑΖ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.

Οι φόλες (σ.σ.: κεφτεδάκια με ευδιάκριτες χημικές ουσίες) βρέθηκαν δίπλα και κάτω από το όχημά της, στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου.

"Πόντου και Πλαπούτα 10Α, βρέθηκαν φόλες δίπλα και κάτω απο το αμάξι της γυναίκας. Ηταν παρκαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο επι της Πλαπούτα στο νο.10.Στο πεζοδρόμιο οικοπεδικού χώρου. Βρέθηκαν κεφτεδάκια με διάφανο υγρό μέσα και έξω απο τον κεφτέ, άσπρα σαν τυρί. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο  αστυνομικό τμήμα Ελληνικού.

Είχαμε δεχτεί καταγγελία για την συγκεκριμένη γυναίκα, από άνθρωπο που φροντίζει εκεί τα ζώα, ότι απεχθάνεται τις γάτες και έχουν φολιαστεί/εξαφανιστεί ένας μεγάλος αριθμός αυτών. Πριν λίγες μέρες δεσποζόμενος σκύλος που έφαγε απο εκεί… δηλητηριάστηκε και πήγε κτηνίατρο, όπου διαγνώστηκε δηλητήριο φόλας.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι ένας απο τους μάρτυρες επίσης. Με την καθοδήγηση μας και τη βοήθεια των ανθρώπων που νοιάζονται για τα ζώα,επιτέλους πιάστηκε επ’αυτοφώρω! Τώρα πλέον ευχόμαστε να αποδωθεί δικαιοσύνη!” αναφέρεται στη δημοσίευση του ΣΠΑΖ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass