ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ:

Αλλα είναι τα πραγματικά προβλήματα

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2016 1:05 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Μαρ 2016 1:12

 

ΑΘΗΝΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί την σκανδαλολογία για να μην επιτρέψει να συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Βουλή.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Σας μάθαμε. Κάθε φορά που τα κόμματα των μνημονίων ένιωθαν την λαϊκή πίεση και την δυσαρέσκεια των πολιτών ανέσυραν από τα συρτάρια την αγαπημένη τους σκανδαλολογία και την βούλησή τους για δήθεν υπεράσπιση της Δικαιοσύνης. Το έχουμε ζήσει το σίριαλ άπειρες φορές. Δεν αποτελεί μεγάλη πρωτοτυπία η σημερινή συζήτηση».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι «Για άλλα ζητήματα έπρεπε να συζητάμε. Θα έπρεπε να μιλάμε για τον εγκλωβισμό των προσφύγων στην Ελλάδα και την παραβίαση των δικαιωμάτων τους. Για την παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων από δήθεν συμμάχους και για το πώς θα σταματήσουμε τα νέα μέτρα».

Ο κ. Κουτσούμπας δεν άφησε ασχολίαστη και την αναφορά του Πρωθυπουργοί στην υπόθεση Siemens σχολιάζοντας με δεικτικό τρόπο, «ο κ. Τσίπρας μίλησε για επαναδιαπραγμάτευση του εξωδικαστικού συμβιβασμού με τη Siemens. Γιατί δεν τον καταργεί; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ευτελίσει την έννοια της επαναδιαπραγμάτευσης».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ υποστήριξε ότι «Η απαίτηση για άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τον λαό από τις πραγματικές αιτίες προβλημάτων. Τα διάφορα σκάνδαλα είναι η άλλη άποψη της αντιλαϊκής πολιτικής που φορτώνει με νέα βάρη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass