ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΑΥΡΙΟ

Όλα έτοιμα για τις εκλογές στη ΝΔ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 0:47

 

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.) Λάρισας ενημερώνει ότι αύριο Κυριακή 3 Απριλίου και ώρες 10:00-19:00, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των ΔΗΜΤΟ, των μελών των ΔΗΜΤΕ και των αντιπροσώπων για το Εθνικό Συνέδριο.

Τα εκλογικά κέντρα είναι τα εξής:

Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.): Φαρσάλων: ΚΑΠΗ (πλατεία Δημαρχείου), Τυρνάβου: Εμμανουήλειο (είσοδος πόλεως), Ελασσόνος: ΚΕΔΕ (Βλαχοδήμου 1), Τεμπών: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Μακρυχώρι), Κιλελέρ: Πρώην Δημαρχείο Πλατυκάμπου, Λάρισας: 1o Λύκειο (Ανθ. Γαζή & Ηπείρου), Αγιάς: ΚΕΠ Αγιάς (25ης Μαρτίου 20).

Η Ν.ΕΦ.Ε. στην ίδια ανακοίνωση παρακαλεί τους ψηφοφόρους, είτε είναι παλαιά μέλη είτε νέα, να επιβεβαιώσουν σε ποια ΔΗΜ.Τ.Ο. είναι εγγεγραμμένοι, ελέγχοντας τους εκλογικούς καταλόγους όπου ζουν. Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των ψηφοφόρων να ψηφίσουν και στις τρεις κάλπες, για πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο., μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε. και συνέδρους. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που έχουν ήδη διορισθεί, τακτικά και αναπληρωματικά, παρακαλούνται να βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα στις 9:00 π.μ. Υπενθυμίζεται ότι οι σταυροί για κάθε κάλπη έχουν ως εξής (αναγράφεται ρητά ο αριθμός των σταυρών επάνω στο ψηφοδέλτιο): Για την εκλογή του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., τίθεται μόνον ένας (1) σταυρός προτίμησης. Για την εκλογή των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε., έως και τρεις (3) σταυροί προτίμησης. Για την εκλογή των αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων για το Εθνικό Συνέδριο, τίθενται σταυροί προτίμησης ως εξής: Μικτό: έως και τρεις (3) σταυροί προτίμησης. Γυναικών: μόνον ένας (1) σταυρός προτίμησης. Επιπλέον σταυροί θα λογίζονται άκυροι.

Τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που δεν γνωρίζουν ή θέλουν να επιβεβαιώσουν τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση που είναι εγγεγραμμένα, μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 210-94.44.444, σήμερα Σάββατο 2 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ και αύριο, ημέρα των εκλογών, Κυριακή 3 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ.

Τέλος κάθε ενδιαφερόμενος για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορεί να επικοινωνεί με τα μέλη της Ν.ΕΦ.Ε. στα παρακάτω τηλέφωνα: Αξιόγλου Ελένη 6932445296, Τζιμοπούλου Έφη 6987156629, Βαλιώτης Σπύρος 6937937161, Βράκας Βασίλης 6976295908.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass