Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

Εγκαινίασε έκθεση για το Άγιον Όρος στη ρωσία

Δημοσίευση: 05 Απρ 2016 0:02

ΜΟΣΧΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε χθες στο Κρεμλίνο, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διήμερη επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Μόσχα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος βρίσκεται στη Μόσχα στο πλαίσιο του Αφιερωματικού «Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016» όπου και παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Άθως. Το 'Αγιον Όρος», στη Ρωσική Κρατική Δούμα, έκθεση που διοργανώνεται για το αφιερωματικό έτος.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η κ. Γεροβασίλη συνεχάρη τους διοργανωτές της έκθεσης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική έκθεση φωτογραφίας και χαλκογραφιών από τις συλλογές της Αγιορείτικης Φωτοθήκης και Πινακοθήκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σημερα στις 9.00 π.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στο Διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας της Φιλολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λομονόσωφ, με θέμα: «Ο Ελληνικός Παραδοσιακός Πολιτισμός στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού» και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας στη Ρωσία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass