ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Κόμμα-κίνημα η «Πλεύση Ελευθερίας»

Δημοσίευση: 20 Απρ 2016 0:03

ΑΘΗΝΑ

Το νέο της κόμμα, με όνομα «Πλεύση Ελευθερίας», παρουσίασε η τέως πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Δημιουργούμε ένα κόμμα που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος και ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι» ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα από την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν» πρόσθεσε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης, λέγοντας ότι αριστερός δεν είναι κανείς επειδή έτσι δηλώνει, ενώ μίλησε για πραξικόπημα το περασμένο καλοκαίρι και σκηνοθεσία εκλογών από τους δανειστές.

«Κάποιοι έχουν λόγους να τρέμουν και να μην κοιμούνται αν κρίνω από τη σημερινή παρουσία σας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου κλείνοντας την ομιλία της.

Παρόντες στην εκδήλωση στο «Χυτήριο», στον Κεραμεικό, ήταν -μεταξύ άλλων- η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή,  η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος του ΕΣΡ Λίνα Αλεξίου, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, οι ηθοποιοί Χάρης Σιώζος και Βάσια Παναγοπούλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass