ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

Φοβούνται νέο χτύπημα μανιακού δολοφόνου

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2016 0:46

ΑΘΗΝΑ

Νέα τροπή παίρνει για άλλη μια φορά η δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές πλέον φοβούνται ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ένας μανιακός δολοφόνος που δεν αποκλείεται να «ξαναχτυπήσει».

Συγκεκριμένα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το DNA του δολοφόνου της Αγραφιώτου με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου.

Επιπλέον, το βράδυ της Παρασκευής οδήγησαν τον 30χρονο «δράκο» στο σουπερμάρκετ που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, ωστόσο η στάση του δεν έδωσε κανένα πρόσθετο στοιχείο στις αρχές, αφού έδειξε να μη γνωρίζει καθόλου το χώρο και δεν παρατηρήθηκαν αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Παράλληλα, το αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε δίπλα στη σορό της Ελευθερίας Αγραφιώτου δεν ταιριάζει με αυτό του 30χρονου, ενώ φαίνεται να ανήκει στο θύμα.

Οι αστυνομικοί, χωρίς να αποκλείουν τον 30χρονο από βασικό ύποπτο, συνεχίζουν να ψάχνουν όλα τα ενδεχόμενα.

Μάλιστα, εικάζουν ότι στην περιοχή ίσως δρα δολοφόνος με σεξουαλικά κίνητρα, ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται (ή να εξελιχθεί) σε serial killer.

Τέλος, πλέον οι αρχές ερευνούν μαρτυρία που μετέδωσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», σύμφωνα με την οποία πριν τρεις μήνες μια γυναίκα που κατέβηκε στο τρίτο υπόγειο γκαράζ είδε έναν φαλακρό άνδρα περίπου 60 ετών να πετάγεται μέσα από τα αυτοκίνητα και να κινείται απειλητικά προς το μέρος της. Η γυναίκα τρομαγμένη έτρεξε πίσω στο κατάστημα, αποφεύγοντάς τον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass