ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Βαριά η κυβερνητική ευθύνη για καθυστερήσεις στην εκτίμηση ζημιών

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2016 11:32

 

«Να ξεκινήσουν αμέσως οι εκτιμήσεις των ζημιών δίνοντας τέλος στην αγωνία των αγροτών που ύστερα από την καταστροφή των καλλιεργειών τους, περιμένουν τις αποζημιώσεις για να μπορέσουν να επιβιώσουν» ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωση της.

Αναλυτικότερα η Συμπαράταξη αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση: «Είναι γνωστό ότι με ευθύνη της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες δεν γίνονται από τον Οργανισμό ΕΛΓΑ εκτιμήσεις ζημιών σε αγροτικές καλλιέργειες που πλήττονται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ κατέθεσε επανειλημμένα στη Βουλή την πρότασή της προκειμένου να δοθεί λύση και να ξεκινήσουν αμέσως οι εκτιμήσεις των ζημιών δίνοντας τέλος στην αγωνία των αγροτών που ύστερα από την καταστροφή των καλλιεργειών τους, περιμένουν τις αποζημιώσεις για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Με δεδομένο ότι διαρκώς και περισσότερες αγροτικές καλλιέργειες σε διάφορες περιοχές της χώρας πλήττονται από έντονα καιρικά φαινόμενα, η κυβέρνηση πρέπει να αφυπνισθεί και να αποδεχθεί την πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης διότι κάθε περαιτέρω καθυστέρηση έχει οδυνηρές συνέπειες για τους αγρότες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass