Χωρίς ΟΣΕ και προαστιακό έως και την Τρίτη

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2016 0:23 | Τελευταία ενημέρωση: 09 Ιουλ 2016 9:08

 

ΑΘΗΝΑ

Εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι σιδηροδρομικοί, οι οποίοι αποφάσισαν τη συνέχιση των στάσεων εργασίας που θα κορυφωθούν με νέα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουλίου.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων, από χθες έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, θα περιλαμβάνουν τρίωρες στάσεις εργασίας το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ.

Ωστόσο, κάθε σωματείο θα κάνει στάσεις εργασίας σε διαφορετικές ώρες, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα τη ματαίωση σχεδόν όλων των δρομολογίων.

Εξαιτίας των κινητοποιήσεων θα συνεχιστούν οι ματαιώσεις των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο - Πάτρα και αντιστρόφως.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Κομβικής σημασίας πάντως, θεωρείται η ερχόμενη Τρίτη οπότε και θα συνεδριάσει η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ για να ανοίξει τη μοναδική προσφορά που υπέβαλε για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η ιταλική εταιρεία Ferrovie Dello Stato Italiano, αξιολογώντας συνολικά το φάκελό της και κυρίως το ύψος του τιμήματος, σε σχέση και με τις εισηγήσεις των δύο ανεξάρτητων εκτιμητών που είχε ορίσει.

Βασικό αίτημα των εργαζομένων είναι να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως και της ΕΕΣΣΤΥ για την οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, αλά και να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση εργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass