ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

Λεβέντης κατά Φώφης και Σταύρου

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 0:01

ΑΘΗΝΑ

Απολογητική διάθεση είχε ο Βασίλης Λεβέντης κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, όπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά πάντων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι ίσως μετά τις εκλογές δεν επικοινωνεί πολύ με κάποια από τα στελέχη του κόμματος.

Ο ίδιος σημείωσε πως "δεν θα γίνουμε τσογλάνια" και "δεν είμαστε δεκανίκια του ΣΥΡΙΖΑ" και στράφηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη.

Και τόνισε: "Ξέρω ότι πολλοί από σας, μετά τις εκλογές δε με βλέπετε τόσο εύκολα, δε με συναντάτε όσο παλαιότερα... Μπορεί ακόμη και παράπονα να έχετε από μένα ότι δεν σας τηλεφωνώ όπως παλαιότερα. Μη νομίζετε ότι το κάνω επειδή υποτιμώ κανέναν. Απλά θέλω αυτοί οι βουλευτές που είναι τώρα 9 να γίνουν 30. Γι' αυτό εργάζομαι. Τη νύχτα των εκλογών θα καταλάβετε γιατί δεν σας τηλεφωνούσα. Όταν και πολλοί από την αίθουσα αυτή θα είναι βουλευτές", ενώ σε κάποια σημεία της ομιλίας του φάνηκε να δακρύζει.

Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για πολιτική σκοπιμότητα από την πλευρά της Κουμουνδούρου με αφορμή τον εκλογικό νόμο, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εκλογών. Συγκεκριμένα τόνισε πως αν ο εκλογικός νόμος ψηφιστεί με περισσότερες από 200 ψήφους τότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές τον Γενάρη του 2017, ενώ εάν "περάσει" με λιγότερες, τότε εκλογές θα πρέπει να γίνουν το φθινόπωρο του 2016.

Σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στο έργο του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνοντας ιδιαίτερη "μνεία" στις απολύσεις εκείνης της περιόδου.

Για τη Φώφη Γεννηματά τόνισε πως έχει ιστορικό χρέος ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να υπερψηφίσει τον εκλογικό νόμο, αφού η απλή αναλογική ήταν αίτημα και του Ανδρέα Παπανδρέου. "Τον είχα ακούσει με τα αυτιά" μου, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ε.Κ.

Αναφέρθηκε και στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, για τον οποίο τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται πολύ για το τι θα πράξει στην επικείμενη ψηφοφορία της Πέμπτης, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "κρατικοδίαιτο υπάλληλο της δημόσιας τηλεόρασης".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass