Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας ευχαριστεί τον Βασίλη Κόκκαλη

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2016 19:21

Ευχαριστήρια επιστολή για «τις άμεσες ενέργειές του στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της, καθώς και τις προσπάθειές του προκειμένου να συμμερισθούν κι άλλοι βουλευτές, τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα προβολής των προβλημάτων τους, καθώς επίσης και τη θεσμοθέτηση της συλλογικής έκφρασης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς αυτή αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των Ελλήνων Στρατιωτικών» απέστειλε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη η Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ).

Η ΕΣΠΕΘ καυτηριάζει μάλιστα την στάση κάποιων συναδέλφων του κ. Κόκκαλη, «αφού στη συζήτηση επί της αρχής στη Βουλή έθεσαν βέτο στη θεσμοθέτηση των Ενώσεων μιλώντας ακόμα και για διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, αν και η ύπαρξη αντιστοίχων Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας, έχουν δοκιμαστεί επιτυχώς στην πράξη για διάστημα άνω των 20 ετών».

Η Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας ευχαριστεί τον κ. Κόκκαλη γιατί «στάθηκε πραγματικά αρωγός στα αιτήματα του κλάδου» και τονίζει πως «η θεσμοθέτηση των Ενώσεων πρέπει να γίνει πάνω σε σωστή βάση, με δυνατά θεμέλια για όλους τους συναδέλφους. Άλλωστε στο υπόμνημα που σας καταθέσαμε μετά τη συνάντησή μας στο γραφείο σας, καταγράφει όλες τις πτυχές του θέματος της θεσμοθέτησης, της συλλογικής έκφρασης των Ελλήνων στρατιωτικών. Αναμένουμε το αποτέλεσμα της επιτυχημένης τοποθέτησής σας, σε ότι αφορά τη θεσμοθέτηση των Ενώσεων Στρατιωτικών» καταλήγει η επιστολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass