Προσλήψεις 150 ατόμων στην ΕΥΑΘ

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2016 0:41

Με σύμβαση αορίστου χρόνου και με τη δαπάνη απασχόλησής τους να επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της Εταιρείας Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ, θα απασχολούνται τα 150 άτομα που θα προσληφθούν στη βορειοελλαδική εταιρεία, με διαδικασίες ΑΣΕΠ και σε συνέχεια του ...σήματος που δόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η σχετική απόφαση για την εκκίνηση των διαδικασιών πρόσληψης (αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./121/17708, 28 Ιουλίου 2016), που επισπεύστηκε μετά από πιέσεις της νέας διοίκησης της ΕΥΑΘ ΑΕ, αφορά 55 υπαλλήλους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 25 τεχνολογικής και 70 υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα απασχολούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

«Η δαπάνη πρόσληψής τους θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της ΕΥΑΘ, η οποία, σημειωτέον, δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν είναι φορέας της Γενικής Κυβέρνησης» αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία.

Υπογραμμίζεται δε ότι την πρόσληψη των 150 νέων υπαλλήλων είχε ανακοινώσει κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΥΑΘ στις 30 Μαΐου, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρ. Βερναρδάκης, ενώ τονίζεται ότι η ανταπόκριση των αρμόδιων διευθύνσεων της εταιρείας υπήρξε άμεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass