ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ

Επισπεύδει τις διαδικασίες του διαζυγίου

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2016 16:43

 

ΑΘΗΝΑ

Ενώ ο πρώην σύζυγος της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναμένεται να συμμετάσχει ως ιππέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο, η Αθηνά Ωνάση επισπεύδει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Η 31χρονη απατημένη Αθηνά προσέλαβε τον διάσημο δικηγόρο των celebrities, Robert Cohen, γνωστό για την επιθετική εκπροσώπηση των πελατών του, ώστε να την συμβουλεύσει για το επερχόμενο διαζύγιο με τον Αλβάρο και να καταστρώσουν την πιο αποτελεσματική νομική στρατηγική.

Ο δικηγόρος του Μανχάταν ταξίδεψε αεροπορικώς στις αρχές της εβδομάδας στο Βέλγιο, όπου κατοικεί η Αθηνά Ωνάση, για να την συναντήσει και να μιλήσουν  για το επερχόμενο διαζύγιο.

Ήδη, η Αθηνά έχει μπλοκάρει τους κοινούς λογαριασμούς που διατηρούσε με τον ζωηρό σύζυγό της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Βέλγιο πριν ένα μήνα.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο του ζευγαριού ορίζει ότι σε περίπτωση διαζυγίου, ο Ντόντα θα ελάμβανε ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Η τελευταία απόγονος της οικογένειας Ωνάση φαίνεται αποφασισμένη να μη δώσει κάτι παραπάνω από τα 11 εκατ. δολάρια που δικαιούται ο 43χρονος Ντόντα.

Ο δικηγόρος Robert Cohen είναι εκείνος που έβγαλε το διαζύγιο της πρώην συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνας Τραμπ, του Αμερικανού κωμικού Κρις Ροκ και άλλων διασημοτήτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass