Ανήλικη έπεσε από μπαλκόνι

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2016 22:59

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη διακομίστηκε σήμερα το απόγευμα μια 16χρονη, η οποία έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νέα Αλικαρνασσό.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το απόγευμα στο ΕΚΑΒ και την αστυνομία Ηρακλείου, καθώς μία ανήλικη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για μία ανήλικη, 16 ετών, η οποία, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στη Νέα Αλικαρνασσό.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές. Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό έσπευσαν στην περιοχή και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η ανήλικη φέρει σοβαρή κάκωση της σπονδυλικής στήλης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η αστυνομία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες της πτώσης της ανήλικης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass