ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ HEALTHCARE BUSINESS AWARDS 2016

Διάκριση για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 13:22
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

Με το Χρυσό Βραβείο βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στα Health Business Awards 2016, στην κατηγορία 5.4 «Νοσοκομείο Φιλικό προς το Περιβάλλον» σε τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκ μέρους του νοσοκομείου το βραβείο παρέλαβε ο Βύρων Μπακαίμης, προϊστάμενος της τεχνικής υποδιεύθυνσης, με πρωτοβουλία του οποίου οργανώθηκε και κατατέθηκε η σχετική πρόταση – υποψηφιότητα. Το βραβείο παρέδωσε ο Γεώργιος Βουγιούκας, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διαγνωστικών Ιατρικών Κέντρων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπακαίμης τόνισε ότι το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση ατομικών και συλλογικών προσπαθειών με σκοπό να λειτουργεί το νοσοκομείο με καινοτόμο, μοντέρνο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Τα Healthcare Business Awards ανέδειξαν και επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, νοσοκομεία – ιδιωτικές κλινικές –διαγνωστικά κέντρα, σύλλογοι ασθενών, ιατρικούς συλλόγους –ιατρικές επιστημονικές εταιρίες, πανεπιστήμια – ερευνητικά κέντρα- εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ, εταιρίες e-health, start-ups στην Υγεία, καθώς και εθνικές πρωτοβουλίες για την Υγεία.

Την τελετή παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας ΠΦΥ, Σταμάτης Βαρδαρός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass