ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΙΧΝΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΣΑΝ

Ψάχνοντας για τον Μπεν «έπεσαν» σε αρχαίο νεκροταφείο

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2016 12:12

ΑΘΗΝΑ

Η αποκάλυψη ενός αρχαίου νεκροταφείου, στάθηκε αιτία να διακοπούν προσωρινά οι έρευνες για την εξαφάνιση του Μπεν Νίνταμ στην Κω. Σύμφωνα με την Daily Mirror, η ανεύρεση “4 ή 5 τάφων” 2.000 χρόνων, σημαίνει πως η βρετανική αστυνομία πρέπει να ζητήσει νέα άδεια από τις ελληνικές αρχές, για να συνεχίσει την έρευνα.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της έρευνας, Jon Cousins, δήλωσε πως η ανασκαφή συνεχίζεται σε άλλα σημεία της περιοχής, που επίσης θα μπορούσαν να κρύβουν στοιχεία για το παιδί.

“Η δουλειά που κάναμε εδώ και πέντε χρόνια μας οδήγησε σε αυτό το σημείο. Έχουμε ενημερώσει την οικογένεια και την Αρχαιολογική Υπηρεσία και έχουν σταματήσει να εργάζονται εδώ”, πρόσθεσε.

“Όταν καταλάβαμε πως είχαμε στα χέρια μας αρχαιολογικά ευρήματα, ενημερώσαμε την Αρχαιολογική Υπηρεσία και εκείνοι κάνουν τώρα ανασκαφές. Υπάρχει αρκετή δουλειά να κάνουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα καθυστερήσει η δική μας έρευνα” σημείωσε.

Σημειώνεται πως η Scotland Yard βρήκε ίχνη αποσύνθεσης, στο χώμα του ελαιώνα, κοντά στο σπίτι όπου έμενε η οικογένεια Νίνταμ. Το δείγμα χώματος στάλθηκε στο Αμπερντίν και οι αναλυτές εκεί δεν αποκλείουν να πρόκειται για ίχνη αποσύνθεσης από ανθρώπινο σώμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass