ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Παρ' ολίγον στα χέρια Πολάκης- Κεγκέρογλου

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2016 7:42

ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη ένταση επικράτησε και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια δύο πολιτικοί από την Κρήτη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο κ. Πολάκης, απαντώντας στη βουλευτή ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, που τον είχε αποκαλέσει "πολιτικό νεκροθάφτη", εμφανώς ενοχλημένος έσπευσε είπε ότι το αν είναι "νεκροθάφτης της υγείας" θα το κρίνουν οι ασφαλισμένοι κι οι εργαζόμενοι.

"Δεν θα το κρίνει η ΠΟΕΔΗΝ της οποίας κάνετε κόπι πάστε τις ανακοινώσεις κι ενοχλούνται γιατί τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από το ΚΕΕΛΠΝΟ", τόνισε και έστρεψε τα πυρά του προς τον Βασίλη Κεγκέρογλου, υποστηρίζοντας ότι τον αποκάλεσε γελοίο.

"Γελοίος είστε και φαίνεστε" είπε, κατηγορώντας τον ότι τον χαρακτήρισε και "χαμένο κορμί".

Ο κ. Κεγκέρογλου εξοργίστηκε και σηκώθηκε από το έδρανο του για να κατευθυνθεί προς τα υπουργικά έδρανα, αποκαλώντας τον κ. Πολάκη "τραμπούκο".

Ο προεδρεύων Γ. Βαρεμένος προσπαθούσε μάταια να ηρεμήσει τα πνεύματα, και εν τέλει επικράτησε ψυχραιμία και ο κ. Κεγκέρογλου επέστρεψε στη θέση του.

Ο κ. Κεγκέρογλου υποστήριξε ότι δεν εξύβρισε τον αναπληρωτή υπουργό: "Δεν τον είπα γελοίο, διότι εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί του μετά την διαπίστωση ότι είναι αναξιόπιστος πολιτικά".

"Σε συνθήκες κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας που ακόμα ισχύει, καμία προσπάθεια Μαδουροποίησης και εγκαθίδρυσης καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσει. Σε μια Δημοκρατία κάθε ερωτών βουλευτής έχει δικαίωμα να κρίνει. Το δικαιούμαι από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό. Ο χαρακτηρισμός πολιτικός νεκροθάφτης υγείας είναι ακριβώς πολιτικός και την τεκμηριώσαμε επειδή μέρα τη μέρα σκάβεται ο τάφος του ΕΣΥ", δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass