Άρχισαν τα κατηχητικά στην ενορία του αγίου Αχιλλίου

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2016 12:29

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τελέστηκε ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου από τους ιερείς του Ναού, παρουσία κατηχητών, παιδιών και γονέων.

Ο π.Ραφαήλ, υπεύθυνος του κατηχητικού έργου του Ναού, καλοσώρισε με θέρμη τα παιδιά στο Κατηχητικό Σχολείο. Ευχαρίστησε τους γονείς,οι οποίοι στις δύσκολες αυτές μέρες,που γίνονται προσπάθειες για την αποχριστιανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, εμπιστεύονται την Εκκλησία και επιθυμούν την χριστιανική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Ευχήθηκε δε, στους φιλότιμους κατηχητές καλή δύναμη και φώτιση στο υπεύθυνο, αλλά τόσο όμορφο έργο της κατήχησης. Στη συνέχεια, οι κατηχητές είχαν την ευκαιρία να έχουν μια πρώτη επαφή με τα κατηχητόπουλά τους. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας (11.00-12.30) και θα λειτουργούν τμήματα όλων των βαθμίδων (από προνήπια έως και Λύκειο).

axillios2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass