ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ(17/10)

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ναβάρο

*Και σήμερα διπλή προπόνηση των «βυσσινί» στα Δένδρα

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2016 11:51

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με διπλή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:30, στο AEL FC ARENA.

Οι προσπάθειες από το ιατρικό τιμ επικεντρώνονται στον Τσίμο Ναβάρο, ο οποίος  ανεβάζει ρυθμούς και υπάρχουν  ελπίδες ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος, για τη συγκεκριμένη σημαντική αναμέτρηση.

Ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση στο ματς με τον Ηρακλή της 3ης αγωνιστικής και όλο αυτό το διάστημα παρέμενε εκτός προπονήσεων, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή. Πλέον ο Ναβάρο έχει μπει σε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, τις επόμενες προπονήσεις.

Από κει και πέρα, ο γκολκίπερ Ξενοδόχοφ ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και θα δοκιμάσει κι αυτός να μπει σε κανονικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, από τη Δευτέρα.

Ο Αβραάμ λείπει λόγω των υποχρεώσεών του στην Εθνική ομάδα της Κύπρου η οποία σήμερα αγωνίζεται με την Εθνική Ελλάδος στο «Γ.Καραϊσκάκης» , ενώ ατομικό έκανε χθες ο Αναστασόπουλος που σήμερα λογικά θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους.

Κανονικά ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων, Μονιάκης και Μασούρας.

Σήμερα θα γίνουν και πάλι δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα στα Δένδρα, αύριο μια το πρωί και ακολούθως θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα, μετά το αυριανό ρεπό που θα τους δοθεί.

Στη μίνι αυτή ουσιαστικά προετοιμασία λόγω της διακοπής της Σούπερ Λίγκας για τους αγώνες της Εθνικής με Κύπρο και Εσθονία αντίστοιχα, ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Άγγελος Αναστασιάδης, θα επιδιώξει μέσω των προπονήσεων να διορθώσει τις όποιες αδυναμίες εντοπίστηκαν κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες με Κέρκυρα και Λεβαδειακό, αντίστοιχα.

Και αφορούν στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στην ανασταλτική λειτουργία, όπου η ΑΕΛ έχει περιθώρια να βελτιωθεί και να δείξει ένα ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Για την υπόθεση του Ματθαίου Μαρουκάκη, χθες σύμφωνα  με πληροφορίες υπήρξε εξέλιξη στις συζητήσεις του ποδοσφαιριστή με την πλευρά της ΠΑΕ και μετά από εξηγήσεις που δόθηκαν, παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας.

Μεσολάβησαν συζητήσεις με τον 26χρονο Λημνιό επιθετικό να εμφανίζεται μετανιωμένος και συνάμα αποφασισμένος να παραμείνει στην ΑΕΛ τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς θεωρεί τον εαυτό του παίκτη των «βυσσινί».

Η ΑΕΛ, επαναπροσδιορίζει το θέμα Μαρουκάκη δίνοντάς του μία ακόμη ευκαιρία μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο, ξεκαθαρίζοντας σε όλες τις πλευρές πως ακόμη κι αν αλλάξει η στάση του επιθετικού (ή και της ομάδας) στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να έρθει επίσημη πρόταση άλλης ομάδας για να λυθεί το συμβόλαιό του, που κανονικά λήγει το 2018.

Επομένως, ο Μαρουκάκης θα προπονείται υπό τις εντολές του Άγγελου Αναστασιάδη και τα νεότερα του θέματος θα χρονολογηθούν στη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών όπου θα μετρήσει και η συμπεριφορά που θέλει η ΑΕΛ από τον παίκτη, μέχρι εκείνη την περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass