Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, διαμηνύουν οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 16:49

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) μετά την χθεσινή κινητοποίηση των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών στη Βουλή, η οποία κατέληξε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου οι τεχνικοί κρέμασαν πανό με σύνθημα «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Οι τεχνικοί, στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν, ότι κατά την χθεσινή συνάντηση των προεδρείων των Ενώσεων με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, καθώς και την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός δεσμεύθηκε να υπάρξει τις επόμενες ημέρες, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, τριμερής συνάντηση με τα σωματεία (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΤΙΤΙΒΕ, ΕΠΗΕΑ) και τις διοικήσεις των καναλιών, για να βρεθεί λύση και να μην πέσει μαύρο σε κανένα κανάλι. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΙΤΑ διαμηνύει ότι οι δυναμικές κινητοποιήσεις των τεχνικών της τηλεόρασης θα συνεχιστούν και θα κορυφωθούν, όσο πλησιάζει η απειλή της ανεργίας, λόγω του μαύρου. Επίσης, υπογραμμίζουν ότι αναμένουν και συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Τέλος, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την υποκριτική στάση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, ο οποίος, «για μία ακόμη φορά έσπασε την στάση εργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass