ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ

Διορίστηκε το Εποπτικό Συμβούλιο του Υπερταμείου

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2016 16:55

Υπογράφηκε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Τεύχος ΥΟΔΔ αρ. φύλλου 536/10.10.2016) η υπουργική απόφαση για τον διορισμό του πρώτου Εποπτικού Συμβουλίου του νέου Υπερταμείου, το οποίο θα ασκεί ουσιαστικό ρόλο στη διαχείριση της εταιρείας που θα ελέγχει, σχεδόν, το σύνολο των ΔΕΚΟ και των κρατικών ακινήτων.

Σύμφωνα με την απόφαση τα πέντε μέλη του Εποπτικόύ Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ είναι: Γεώργιος Σταμπουλής, Γεώργιος-Σπύρος Ταβλάς, Όλγα Χαρίτου, ενώ τους δανειστές εκπροσωπούν ο Γάλλος Jacques Henri Pierre Catherine Le Pape και ο Ισπανός David Vegara Figueras.

Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, ο οποίος θα είναι ο Ζακ Λε Παπ, καθώς και ο αναπληρωτής του αναμένεται να εκλεγούν στην πρώτη συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται πως η επιτάχυνση των διαδικασιών ίδρυσης του Υπερταμείου, ώστε να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία μέχρι τα τέλη του χρόνου, περιλαμβάνεται στις συστάσεις του Eurogroup προς την Ελλάδα.

Ενδεικτική η δήλωση του γερμανού υπουργού Οικονομικών Β.Σόιμπλε, μία μόλις ημέρα μετά το Eurogroup που ενέκρινε την τμηματική εκταμίευση των 2,8 δισ. ευρώ. Η Ελλάδα πρέπει να έχει ορίσει τη διοίκηση του ταμείου αποκρατικοποιήσεων έως τα τέλη του έτους, δήλωσε σήμερα, Δευτέρα, ο Σόιμπλε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass