Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ:

«Μαζί για να αλλάξουμε τη ρότα της χώρας»

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 7:34

ΧΑΝΙΑ

Κάλεσμα προς τους πολίτες να συστρατευθούν με τη Νέα Δημοκρατία με μια νέα συμφωνία αλήθειας ώστε όπως είπε, «να αλλάξομε τη ρότα της Ελλάδας και να την σηκώσομε ψηλά », απηύθυνε χθες από τα Χανιά ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην πρώτη μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ, πολιτική συνεστίαση στην Κρήτη, στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο «Έσπερος» ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους Κρητικούς να βρεθούν όπως είπε και πάλι στη πρώτη γραμμή του αγώνα για πολιτική αλλαγή τονίζοντας ότι, «πολιτικοί και πολίτες επιβάλλεται να κοιτάξουν την πανάρχαια θεά, την ευθύνη», ενώ υποστήριξε ότι «η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται σήμερα ως η μεγάλη μεταρρυθμιστική δύναμη που θα ηγηθεί ενός πανίσχυρου πλειοψηφικού ρεύματος για την ανασυγκρότηση της πατρίδας μας», και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Απευθυνόμαστε σε κάθε πολίτη που αναζητά τα στοιχειώδη: Ένα αξιόπιστο κράτος που να λειτουργεί κανονικά, μία κυβέρνηση που να λέει λίγα και να κάνει περισσότερα, θεσμούς που να λειτουργούν, μέτρα που θα φέρνουν δουλειές αξιοποιώντας τον πλούτο μας, μια σύγχρονη Παιδεία και αξιοπρεπή Υγεία»

Από τα Χανιά ο κ Μητσοτάκης έστειλε ένα μήνυμα στους Κρητικούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές γιατί πίστεψαν όπως είπε τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα.

« Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ελάτε να δημιουργήσουμε μία πραγματική σχέση εμπιστοσύνης» ανέφερε χαρακτηριστικά καλώντας τους να συμβάλουν στο δύσκολο έργο «για να σηκώσουμε ξανά ψηλά την πατρίδα μας».

Παράλληλα τόνισε:

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τη ρότα της Ελλάδας» και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω. 'Αλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα».

Από τα Χανιά ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση της χώρας υποστήριξε:

«Τα όσα ζούμε σήμερα έχουν τη σφραγίδα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου» και προειδοποίησε: «Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας». Ο κ. Μητσοτάκης έστρεψε τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού υποστηρίζοντας ότι, «δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε. Δύσκολα, όμως, σε όλο το διάβα της ιστορίας μας, θα βρει κανείς μια παρέα ανθρώπων που κορόιδεψε την ελληνική κοινωνία με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο. Που επέδειξε τέτοια δίψα για την εξουσία σε συνδυασμό με μνημειώδη διαχειριστική ανικανότητα».

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον ανασχηματισμό έκανε λόγο για ανακύκλωση φθαρμένων υλικών λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σημασία δεν έχουν οι αλλαγές ρόλων μεταξύ των πολυπληθών κομπάρσων. Σημασία έχει το έργο που παίζει ο κυβερνητικός θίασος. Σημασία έχει ο σκηνοθέτης. Το έργο που σκηνοθετεί ο κ. Τσίπρας είναι αποδεδειγμένα κακό, αποτυχημένο, επικίνδυνο. Και για αυτό, η αυλαία πρέπει να πέσει το γρηγορότερο.

Οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές του κ Τσίπρα και της παρέας του. Για αυτό χρειάζεται πολιτική αλλαγή», υποστήριξε.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη τον όποιο χαρακτήρισε αθεράπευτα Κρητικό και πολιτικό ηγέτη, δάσκαλο του καθήκοντος και της ευθύνης.

Τον κ Μητσοτάκη προλόγισαν με σύντομες ομιλίες τους οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επίτροπων της ΝΔ σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass