ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥ –ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ - ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Περιέγραφε στο Ιντερνετ το θάνατο της παιδοψυχιάτρου

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2016 8:10

ΑΘΗΝΑ

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Λαμία, για την υπόθεση της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο άνδρας φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τη γυναίκα, ενώ δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Γίνεται λόγος για σύλληψη που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ευρυτανίας και βάσει των πληροφοριών ο συγκεκριμένος ύποπτος ταυτοποιείται από στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις ίδια πηγή, ο φερόμενος ως δράστης δημοσιοποίησε την απολογία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες περιγράφοντας τη δική του εκδοχή για τη βραδιά της δολοφονίας.

Παραδέχεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου, προκειμένου να τον φιλοξενήσει αλλά στη διάρκεια της βραδιάς χρειάστηκε να κατέβει για λίγο στο αυτοκίνητό του και όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα το κακό είχε γίνει, όπως είπε και μάλιστα κάποιοι επιτέθηκαν και στον ίδιο και όταν συνήλθε δεν κατάλαβε τι είχε γίνει. Μάλιστα, όπως τονίζει, βρέθηκε γυμνός στο αυτοκίνητο του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας ανήρτησε το πρωί της Παρασκευής βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο διαδίκτυο και έτσι η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass