Ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση στο γραφείο Δ. Μάρδα

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2017 8:25

ΑΘΗΝΑ

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ινδιάνοι της μητρόπολης», με μήνυμά της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του ευρύτερου αντεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα στο γραφείο του τέως υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, αλλά και στα γραφεία των μετόχων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, «Μέγας Αλέξανδρος».

Από την επίθεση στο πανεπιστημιακό γραφείο του κ. Μάρδα, στο ΑΠΘ στις 21 Δεκεμβρίου, είχαν προκληθεί υλικές ζημίες, ενώ οι δράστες λίγες μέρες νωρίτερα είχαν αναλάβει την ευθύνη για φθορές που είχαν προκαλέσει και στα γραφεία των μετόχων του ΟΑΣΘ, χρησιμοποιώντας τσεκούρι και εκτοξεύοντας μπογιές.

Καταλήγοντας, χαιρετίζουν «τον υποδειγματικό, διαρκή και πολύμορφο κοινωνικο-ταξικό αγώνα που δίνουν σύντροφοι και συντρόφισσες στη Αθήνα για ελεύθερες μετακινήσεις» με τα μέσα μαζικής μεταφοράς», ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και στην «ομάδα «Δαμόκλειο Σπάθη» παρά τις επιμέρους διαφωνίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass