Χιονοπτώσεις με ένταση αλλά χωρίς προβλήματα

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2017 15:30

Από το βράδυ της Παρασκευής χιονίζει στα ορεινά της Αττικής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα πρώτα μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω και στον περιφερειακό δρόμο Πεντέλης- Νέας Μάκρης, από το 414 Στρατιωτικό νοσοκομείο μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου.

Λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε από τη Τροχαία η κίνηση των φορτηγών στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, από το ύψος των Βιλίων, στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τα υπόλοιπα οχήματα. Κλειστή είναι και η λεωφόρος Φυλής από την Μονή Κλειστών προς Δερβενοχώρια. Αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, καθώς και στην οδό Αγίου Μερκουρίου.

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε πολλές πόλεις στη Μακεδονία

Τσουχτερό είναι το κρύο στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς σε πολλές πόλεις η θερμοκρασία είναι κάτω από μηδέν. Ενδεικτικά, στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου, στη Φλώρινα -10, στο Κιλκίς -7, στη Βέροια -3, στα Γρεβενά -4 και στην Κοζάνη -8.

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε σημεία του επαρχιακού δικτύου στην Κεντρική Μακεδονία.

Ειδικότερα, στην Ημαθία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται σε τμήματα των επαρχιακών οδών Νάουσας- Σελίου, Βέροιας-Σελίου Βέροιας-Κοζάνης Βέροιας- Δασκίου και Οδό Νάουσας- 3/5 Πηγαδίων.

Στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες απαιτούνται στις επαρχιακές οδούς Άρνισσας- Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας και Κερασιάς- Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας.

Στις Σέρρες, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε τμήματα της επαρχιακής οδού Σερρών-Λαϊλιά.Τέλος, στο Κιλκίς απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήμα της επαρχιακής οδού Γουμένισσας-Λιβαδίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass