Μητσοτάκης: Μαύρη επέτειος τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2017 18:56

Με αναφορά στα δύο χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα, ξεκίνησε την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως σημείωσε, η λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν άφησε τίποτε στο πέρασμά της.

«Ο λαϊκισμός και το ψέμα είναι πρωτοφανή, ενώ το μέγεθος της καταστροφής και η ήττα της χώρας είναι καθολική. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που να μην είναι σε χειρότερη θέση από ό,τι ήταν στο τέλος του 2014, όταν παρέλαβε η κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδιώκει και καταδικάζει τους πολλούς Έλληνες. «Ποιοι πλήττονται από την εγκληματικότητα, τα βόρεια προάστια ή οι λαϊκές συνοικίες, ποιοί πλήττονται από τη διάλυση των νοσοκομείων αν όχι οι πιο αδύναμοι. Η πολιτική Τσίπρα-Καμμένου είναι κοινωνικά άδικη και ανάλγητη, οι ανισότητες διευρύνθηκαν και κάποιοι έχουν το θράσος να γιορτάζουν σήμερα τη μαύρη επέτειο. Οι κομματικοί μανδαρίνοι που χρησιμοποιούν το κράτος σαν λάφυρο είναι εκείνοι που γιορτάζουν», τόνισε. Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι «ήλθε η ώρα να βάλουμε τέλος στον εφιάλτη, ότι η κατάντια και η μιζέρια είναι μία θλιβερή παρένθεση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass