Συνάντηση του Eυ. Αποστόλου με αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 13:33

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων. Η συνάντηση γίνεται προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των αγροτών αλλά και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα γενικότερα.

Στη συνάντηση μετέχουν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρόθεση είναι να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος και «αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα».

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Αποστόλου έχει ήδη επικοινωνήσει και με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Κεντρικής Μακεδονίας, καλώντας τους σε συνάντηση, σε ημερομηνία που οι ίδιοι θα καθορίσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass