Δε θα απαντά σε ερωτήσεις Χρυσαυγιτών η υπ. Μετανάστευσης

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2015 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:54

 

ΑΘΗΝΑ

Αποφασισμένη να μην απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στη Χρυσή Αυγή δηλώνει η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, «για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός για τον κίνδυνο εξάπλωσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

Το απαντητικό έγγραφο υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και αφού ενημερώνει τον βουλευτή καταλήγει ενημερώνοντας τον για την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού.

«Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας» αναφέρει ο κ. Βούτσης και προσθέτει: «Σας ενημερώνουμε ότι η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης, ενόψει εκκρεμούς δίκης για συμμετοχή και ένταξη βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε εγκληματική οργάνωση».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass