Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΔΩΣΕ –ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ- ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η «παλιά φρουρά» στήριξε Φώφη

* Πρώτος στην πόλη ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ικανοποίηση για την προσέλευση των μελών στις κάλπες.

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 9:36

 

 

 

Αυξημένη κατά 40% σε σχέση με την πρόσφατη εκλογή των συνέδρων υπήρξε η προσέλευση των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ σε ολόκληρο τον νομό Λάρισας κατά την προχθεσινή διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του Κινήματος.

Το γεγονός επισημαίνεται ιδιαίτερα σε αντιστοιχία με τον μεγάλο αριθμό νέων ατόμων που προσήλθαν στις κάλπες, ιδιαίτερα σε αυτές της πόλης της Λάρισας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στην πόλη αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους ο νεαρότερος ηλικιακά υποψήφιος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως επίσης και στον Δήμο Κιλελέρ.

Στις άλλες κάλπες πρώτευσε η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία πάντως οφείλει την πρωτιά της στο νομό Λάρισας στο γεγονός ότι… έκανε θραύση στην Ελασσόνα.

Αντίθετα, αποδείχθηκε ότι δεν είχε ικανά ερείσματα στην περιοχή μας ο τρίτος εκ των υποψήφιων προέδρων, Ανδρέας Λοβέρδος.

Η εκτίμηση του Λαρισαίου, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Τσιάκαλου είναι ότι η νέα γενιά στήριξε την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ενώ τα παλαιότερα στελέχη τάχθηκαν στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά.

Ο κ. Τσιάκαλος ζήτησε από τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με αυτά τα νέα στελέχη και να δημιουργήσει μια ηγετική ομάδα διαφορετικού προφίλ, από την οποία θα λείπουν τα βαρίδια του παρελθόντος.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης πόλης Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Γιαννούλας, αναφέρθηκε καταρχήν στην απόλυτα άψογη και διαφανή διαδικασία της προχθεσινής ψηφοφορίας σε όλο το νομό, καθώς δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία.

Ο κ. Γιαννούλας ζήτησε από τη νέα πρόεδρο του Κινήματος να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που πήρε στο πρόσφατο συνέδριο και να ενεργοποιήσει άμεσα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, την Κεντρική Επιτροπή, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τους ευρωβουλευτές, ενώ θα πρέπει να αφουγκραστεί και τα τοπικά όργανα, δηλαδή τη φωνή της κοινωνίας.

Σχετικά τώρα με την εκλογή των νέων οργάνων του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, η εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για διαδικασία που θα προχωρήσει το προσεχή φθινόπωρο.

Μεν. Κατσαμπέλας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass