ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Διευκρινίσεις για το βοήθημα του Μετοχικού Ταμείου

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2015 14:13

 

Από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ. ν. Λάρισας σημειώνεται πως για τους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν υποβάλλει αίτηση από 1−1−2015 έως 31−12−2015 και δεν τους έχει καταβληθεί το εν βοήθημα ΒΟΕΑ , τότε το ύψος αυτού δεν δύναται να είναι μικρότερο του ποσού εκείνου που προκύπτει βάσει της τιμής μεριδίου του μερίσματος του έτους 2011. Αυτό προβλέπει απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας

Επίσης σύμφωνα με την απόφαση το απομένον ποσό των εισφορών υπέρ ΒΟΕΑ που δεν αναλώθηκε για την πληρωμή του βοηθήματος εντός του έτους, θα τηρείται σε ξεχωριστό λογαριασμό ως αποθεματικό υπέρ ΒΟΕΑ για κάλυψη μελλοντικών αναγκών καταβολής του βοηθήματος

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) είχε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες ότι υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών για τον καθορισμό της τιμής μεριδίου, βάσει της οποίας θα γίνει η πληρωμή των Βοηθημάτων Οικογενειακής - Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ), οικονομικού έτους 2015.

Κατόπιν τούτου, το ΜΤΣ έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει η πληρωμή της ως άνω εφάπαξ παροχής, αρχής γενομένης από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τα δικαιούχα τέκνα το μήνα Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και θα ακολουθήσει η πληρωμή των αιτήσεων των επομένων μηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass