Βολές για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

• Μεταξύ Μαρίας Σπυράκη και του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2018 15:32

ΑΘΗΝΑ

Aπάντηση στην κριτική του ΠΑΣΟΚ για συνεχείς αλλαγές στη στάση της ΝΔ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

«Το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να διαλέξει ή πρόταση Αλιβιζάτου που δεν περιλαμβάνει το άρθρο 16 ή επιστολή Φώφης Γεννηματά» η ευρωβουλευτής και πρόσθεσε: «Η διγλωσσία βολεύει ώστε να μην λαμβάνει κανείς ξεκάθαρες θέσεις. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" σχολίασε η κα Σπυράκη και πρόσθεσε: Αναμένουμε να τοποθετηθεί το Κίνημα Αλλαγής στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ευρεία αναθεώρηση στην επόμενη Βουλή».
ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΣΟΚ
Με αιχμηρή ανακοίνωση απαντά το ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, σχετικά με την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Στην πρόταση συμπεριλαμβάνεται και η τροποποίηση του άρθρου 16, ώστε να επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ. Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ανενημέρωτη παρουσιάστηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αφού σε  δηλώσεις της («Focus fm») έδειξε να αγνοεί ότι στις προτάσεις της Φώφης Γεννηματά περιλαμβάνεται η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.
Κατανοούμε βέβαια ότι οι συνεχείς περιστροφές και αλλαγές στη στάση του κ. Μητσοτάκη για το θέμα μπερδεύουν και τα στελέχη της ΝΔ». «Εκείνο όμως που έχει σημασία, είναι ότι έστω και με καθυστέρηση, αρχίζουν να κατανοούν ότι η ευκαιρία της αναθεώρησης δεν πρέπει να πάει χαμένη και να αναζητούν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κλείνοντας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass