ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ:

«Δεν αντέχουμε ψέματα και πειραματισμούς»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2018 15:55

ΑΘΗΝΑ

Την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε η παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο και τα όσα δήλωσε εκεί τόσο για την έξοδο από το Μνημόνιο όσο και για τα ελληνοτουρκικά.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στην κυβέρνηση την κάλεσε να διασφαλίζει τα αυτονότητα στο Αιγαίο όσο ακόμη μένει στην εξουσία.
Αναλυτικά, η δήλωση του προέδρου της ΝΔ έχει ως εξής: «Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο.
Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη.
Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass