ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Οχι στη νέα συμφωνία Μνημόνιο»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2015 8:09

 

 

Με αφορμή τις διαπραγματεύσεις η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως «η διαφαινόμενη πλέον συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών αποτελεί μία βαθιά αντιδραστική πράξη, μέσα από την οποία συνεχίζεται η βάναυση μνημονιακή επιτήρηση, διατηρείται αλώβητο όλο το πλαίσιο των μνημονιακών νόμων που τσάκισαν τον λαό την προηγούμενη πενταετία και κλιμακώνεται η επίθεση στα λαϊκά στρώματα μέσα από τη φορολεηλασία, τις σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις και την άμεση ή έμμεση μείωση του εισοδήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Να καταγγείλει τη νέα συμφωνία μνημόνιο. Καλεί όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του εργατικού και λαϊκού κινήματος να πάρουν απόφαση για κινητοποίηση την Πέμπτη, πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής που θα επικυρώσει τη μνημονιακή συμφωνία. Να καλέσουν σε συλλαλητήριο την Κυριακή στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες, σε πανελλαδικές πανεργατικές απεργίες για να μην περάσει ούτε στον λαό ούτε στην Βουλή.

Δεν παλέψαμε πέντε χρόνια για να μας έλθει ένα νέο μνημόνιο! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τη νομιμοποίηση να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία! Όλες οι δυνάμεις του κινήματος, το ΚΚΕ, οι μαχόμενες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, το σύνολο της αριστεράς οφείλουν να δώσουν έμπρακτα το παρών στις κινητοποιήσεις, να εκδηλώσουν έμπρακτα με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους και να παλέψoυν για να μην περάσει η συμφωνία αυτή. Είναι καθήκον και υποχρέωση κάθε συνειδητού εργαζόμενου και κάθε αριστερού αγωνιστή να μην επιτρέψουμε η μνημονιακή συμφωνία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, να κάνει την Αριστερά παρένθεση στη λαϊκή συνείδηση για δεκαετίες ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass