ΠΑΝΟΥΣΗΣ: Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ακολουθώ την επιλογή του πρωθυπουργού

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2015 8:50

 

ΑΘΗΝΑ

«Η επιλογή του πρωθυπουργού (σ.σ. για διεξαγωγή δημοψηφίσματος) είναι επιλογή του πρωθυπουργού. Ανήκω σε μια κυβέρνηση και προφανώς ακολουθώ την επιλογή του πρωθυπουργού. Αυτά τα ζητήματα θα λυθούν από τον ελληνικό λαό. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο καθένας μας. Σημασία έχει πώς βλέπει ο ελληνικός λαός και πως θα δει ο ιστορικός του μέλλοντος όλη αυτή την πορεία».

Αυτό απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή Γιάννης Πανούσης, στη Βουλή, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όταν ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης τον ρώτησε: «Τι θα ψηφίσει σ' αυτό το δημοψήφισμα, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που ζούμε, σε αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μπροστά μας;».

ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΕΛΑΣ

Εν τω μεταξύ στον ρόλο της Αστυνομίας τις ημέρες αυτές, έως το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, αναφέρεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, σε δήλωσή του, καθησυχάζοντας τους πολίτες.

«Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός για λάθη του παρελθόντος, η Ελληνική Αστυνομία θα σταθεί στο πλάι του, θα τον υπηρετεί και θα τον προστατεύει, με μόνο στόχο την κοινωνική ειρήνη και τη δημοκρατική έκφραση των ψηφοφόρων σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας. Χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα, εμπιστοσύνη στους θεσμούς της Δημοκρατίας και πίστη στο μέλλον της πατρίδας» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πανούσης.

Σημειώνεται ότι απο προχθές που ανακοινώθηκε απο τον πρωθυπουργό η διενέργεια δημοψηφίσματος, υπάρχει αυξημένη επιτήρηση στα σημεία που συνωστίζεται κόσμος, ενώ σε ετοιμότητα θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής σε πολίτες, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass