ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Ο ΚΑΨΩΧΑΣ

Εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 16:50

ΑΘΗΝΑ
Στην απόφαση να μην συμμετέχουν πλέον οι βουλευτές και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε πάνελ εκπομπών της ΕΡΤ προχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση μια ημέρα μετά την οργισμένη αντίδρασή της για τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καψώχας κατά του Κυριακού Μητσοτάκη  για την παρουσία του στη ΔΕ...

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραιώς ζητείται «να υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στις δραστηριότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στις τάχα ενημερωτικές εκπομπές τους».

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ Ο ΚΑΨΩΧΑΣ
Στο μεταξύ προς διερεύνηση στα «αρμόδια όργανα της ΕΣΗΕΑ» διαβιβάζεται η υπόθεση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Σωτήρη Καψώχα, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή, Δεύτερη Ματιά. Η ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι «ο σεβασμός των αρχών του Κώδικα Δεοντολογίας πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος» και προσθέτει ότι «η υπόθεση διαβιβάζεται προς διερεύνηση στα αρμόδια όργανα».ργα το βράδυ ο εν λόγω δημοσιογράφος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι παραδίδει την ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ έπειτα τόσο από την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, όσο και της απόφασης της Ν.Δ. για «εμπάργκο» στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass