Θεοχάρης:

Φιλελεύθερος ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης

Πρέπει να τον χειροκροτήσουμε, δηλώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 15:41

ΑΘΗΝΑ
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή Χ. Θεοχάρη ότι ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβέρνησης μετά το μνημόνιο είναι φιλελεύθερος και γι’ αυτό «θα πρέπει να τον χειροκροτήσουμε».

Παρά την επιμέρους κριτική που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού κατά τη συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, τόνισε: «Ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός που φέρνει η κυβέρνηση μετά την έξοδο από τα μνημόνια είναι ο πιο φιλελεύθερος προϋπολογισμός και γι’ αυτό πρέπει να χειροκροτήσουμε. Σκεφτείτε ότι τώρα που δεν υπάρχει η πίεση λόγω μνημονίου τα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός είναι πιο φιλελεύθερα». Μάλιστα ο κ. Θεοχάρης απευθύνθηκε και στον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα θέλοντας να κάνει χιούμορ: «Ο κ. Σταϊκούρας σε μια κρίση ειλικρίνειας μπορεί να ψηφίσει τον προϋπολογισμό σας γιατί είναι ένας φιλελεύθερος προϋπολογισμός». Ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε και στο θετικό σενάριο ακύρωσης της μείωση των συντάξεων και τόνισε ότι αυτό το σενάριο συνεπάγεται την μη εφαρμογή σημαντικών αντιμέτρων
«Θυσιάζετε σημαντικά αντίμετρα οι άνεργοι, τα παιδιά, τα νέα ζευγάρια αυτοί θα πληρώσουν τους συνταξιούχους. Αυτοί θα πληρώσουν το θετικό σενάριο για να μην κοπούν οι συντάξεις.
Η ψαλίδα μεταξύ των νέων και παλιών συνταξιούχων που θέλετε να την κρατήσετε ανοιχτή με την προσωπική διαφορά πρέπει να κλείσει και πρέπει να κλείσει με την αύξηση της σύνταξης και των νέων συνταξιούχων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass