Η οικογένεια Λεμπιδάκη πρόσφερε 30 οχήματα στην ΕΛ.ΑΣ.

Ως δώρο για την αίσια έκβαση της απαγωγής του επιχειρηματία

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2018 15:43

ΑΘΗΝΑ

Το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι υψηλό με αναγνωρισμένη αποτελεσματικότητα κατά του εγκλήματος και οι υπηρετούντες στο Σώμα εξασφαλίζουν το αίσθημα ασφάλειας προς τους πολίτες, όπως ανέφερε, από το Ρέθυμνο, η υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Όλγα Γεροβασίλη,

η οποία παρευρέθηκε στην παρουσίαση-παράδοση 30 οχημάτων, δωρεά της οικογένειας Λεμπιδάκη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, ως ένα ευχαριστώ για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έξι μήνες μετά την απαγωγή του. Η υπουργός ευχαρίστησε τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος 186 μέρες βίωσε το καθεστώς της απαγωγής, που ήταν μία δύσκολη υπόθεση, όπως είπε. «Υπόθεση, η οποία είχε συγκινήσει και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης». Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια σε «όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία και στους αστυνομικούς εδώ, στην Κρήτη, αλλά και στο εξειδικευμένο προσωπικό που συνέδραμε από τις κεντρικές υπηρεσίες της Αθήνας. Είναι σίγουρο, σε ό,τι αφορά τη δωρεά των οχημάτων, που αριθμούν σε 30 ειδικά οχήματα και περιπολικά, πως θα συμβάλουν ώστε η αστυνομία να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στο έργο της και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας όλων των πολιτών, γιατί θέλουμε τις επιτυχίες στις μεγάλες υποθέσεις, αλλά θέλουμε και την ανταπόκριση στα μικρά, τα καθημερινά ζητήματα, σε αυτά που για τα μέσα ενημέρωσης μπορεί να μην αποτελούν είδηση, αλλά όμως απασχολούν τον κόσμο». Σχετικά με το θέμα της υποστελέχωσης, δεδομένου ότι υπάρχουν αστυνομικά τμήματα στην Κρήτη με ελάχιστους υπηρετούντες, η κ. Γεροβασίλη τόνισε: «Η χώρα βγήκε από μία δεκαετή περιπέτεια, το αστυνομικό Σώμα άντεξε, αφού βέβαια άντεξαν και στήριξαν την εργασία τους οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Και αυτό είναι μία γνώση που έχει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου για την αυτοθυσία των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία». Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκε και ο γ.γ. Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ενώ τη στήριξή του στην ΕΛΑΣ και σε όσους υπηρετούν στην Κρήτη εξέφρασε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης. «Θέλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε για την υψηλή βοήθεια που προσφέρεται στην οικογένειά μας. Πέρα από τον επαγγελματισμό, την υπερπροσπάθεια και το αποτέλεσμα, όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους για όλα τα παιδιά ώστε να τους προσφέρουν ηθική συμπαράσταση ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν» ανέφερε, φανερά συγκινημένος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης. «Η σημερινή δωρεά ανταποκρίνεται στην επιθυμία μας να γίνει πιο ασφαλής, πιο άνετη και αποδοτική η δουλειά αυτών των ανθρώπων. Ελπίζουμε ακόμα να προσφέρει στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας. Είμαστε ευγνώμονες και ευχόμαστε τα αυτοκίνητα και ο υπόλοιπος εξοπλισμός που θα ακολουθήσει, με βάση τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης να διευκολύνει το έργο σας», συμπλήρωσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass