ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΘΕΣ

Στο Σύνταγμα οι «μένουμε Ευρώπη»

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2015 8:56

 

ΑΘΗΝΑ

Με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, Ευρώπη, Δημοκρατία», έγινε απόψε η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», στο Σύνταγμα.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες ελληνικές, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πλακάτ που έγραφαν «Ναι και Όχι, Μαζί στην Ευρώπη».

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση ήταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Κουμουτσάκος, Αδωνις Γεωργιάδης, Νότης Μηταράκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Καραμανλής (Σερρών) και Σταύρος Καλαφάτης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Μανιάτης.

«Πρέπει να υπάρξει συμφωνία για να αποφευχθεί η καταστροφή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω, ότι θα επικρατήσει ο ορθολογισμός για το συμφέρον της χώρας και όχι ο παραλογισμός».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε, από την πλευρά του, ότι «δεν πρέπει να τελειώσει χωρίς λύση το Εurogroup», ενώ επισήμανε «πως έφτασε η ώρα της αλήθειας».

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκε ένα μικροεπεισόδιο μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε φωτορεπόρτερ και του έσπασε τη μηχανή.

Παράλληλα, με την πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη», έγινε απόψε στα Προπύλαια, συγκέντρωση αντιεξουσιαστών. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί στην οδό Πανεπιστημίου, απέτρεψαν τυχούσα… συνάντηση συγκεντρωμένων των δύο πλευρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass